El «Ral·li Humorístic» de Requena, declarat festa d’interès turístic local

Este evento pasa a formar parte del Registro Especial de Fiestas, Itinerarios, Publicaciones y Obras Audiovisuales de Interés Turístico de la Comunitat Valenciana.

Post també disponible en: Castellano

La Generalitat ha aprovat concedir la declaració de Festa d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana al «Ral·li Humorístic» de Requena.

D’aquesta manera s’ha publicat en el DOGV (Diari Oficial de la Generalitat Valenciana) aquesta resolució, corresponent al 13 de setembre de 2019, signada pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Així les coses, a partir de la publicació d’aquesta resolució, el «Ral·li Humorístic» de Requena compta amb el títol honorífic de Festa d’Interès Turístic local de la comunitat, de manera que passarà des d’aquest mateix moment a formar part del Registre Especial de festes, Itineraris, Publicacions i Obres Audiovisuals d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana, amb tot el que això comporta per a aquest ja veterà i original esdeveniment que se celebra any rere any a la nostra localitat.

L’edil de festes de Requena, María José Arroyo, es mostrava molt contenta a l’una que satisfeta per aquest reconeixement honorífic, una proposta que es va començar a forjar a instàncies de la pròpia associació del Ral·li Humorístic, i després de recopilar tota la informació i documentació necessària avui per fi tot aquest treball dóna els seus fruits.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*