El regidor d’Podem a Requena assumirà les competències sobre Eficiència Energètica i lluita contra el Canvi Climàtic

Juan García Escrivá.
Juan García Escrivá.

Post també disponible en: Castellano

Juan García Escrivá.
Juan García Escrivá.

Juan García Escrivá, serà l’encarregat durant els propers quatre anys de desenvolupar en l’àmbit municipal els plans de lluita contra el Canvi Climàtic i de dur a terme les mesures concretes.

En les passades eleccions municipals, el PSOE va obtenir la majoria absoluta amb 13 regidors de 21. Aquest fet no ha impedit al seu cap de llista i actual alcalde, Mario Sánchez, oferir Podem l’oportunitat de gestionar una àrea i passar de l’oposició, a formar part de l’equip de govern. Des del mateix dia de les eleccions, quan ja es coneixien els resultats, va realitzar declaracions manifestant el seu desig de comptar amb el suport de la formació estatge a Requena.

“Podem Requena agraeix aquest gest de generositat i accepta l’encàrrec, ja que, a més, ens donarà l’oportunitat de complir amb bona part del nostre programa electoral” declara Ana Martín, secretària general d’Podem.

Les conseqüències de l’escalfament global del Planeta estan sent la causa de greus crisi ecològiques i humanitàries. És una de les principals preocupacions dels joves a tot el món, que veuen amenaçat el seu futur i exigeixen als polítics mesures urgents per aturar aquesta cursa cap a l’extinció dels ecosistemes i de la vida tal com la coneixem.

Per Podem aquesta lluita contra el Canvi Climàtic resulta prioritària, i per això es treballarà aquests propers quatre anys a Requena. “Confiem plenament en la capacitat de treball i de gestió del nostre company Joan, i en el suport dels companys de Podem Utiel, que ja han desenvolupat Plans en aquest aspecte amb molt bons resultats” declara Ana Martín, i continua, “També volem comptar amb l’ajuda dels ciutadans i ciutadanes, als quals des d’aquest mateix moment convidem a participar en aquest il·lusionant projecte “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*