El ritme de tango conquista el Liceu de Xest

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 20 de març, el teatre Liceu va acollir l’espectacle Ànima de bohemi, oferit per la Portenya Tango, una companyia amb 13 anys de trajectòria i prop de 700 concerts realitzats en escenaris de 20 països de 4 continents.

“És un honor presentar a Cheste aquest espectacle que es va estrenar el passat 1 de març en la Gran Via de Madrid i que ens convida a passejar per la història d’un gènere musical nascut en els ports del Riu de la Plata, entrellaçant música, dansa i històries i passant per les emocions més profundes, per la picardia i l’humor”, anunciava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente, abans que començara la funció.

La Portenya Tango és una companyia fundada pels músics Matías Picciano, Federico Peuvrel i Alejandro Picciano, bandoneón, piano i guitarra, respectivament. En Ànima de Bohemi compten amb la interpretació i veu de Melissa Fernández i d’un grup de ballarins i ballarines, obtenint com a resultat una posada en escena que va captivar al públic del Liceu. Durant el xou es van combinar vells clàssics del tango amb sons més moderns, fent un homenatge especial a les composicions de Astor Piazzola, a qui el grup dedica una part de l’espectacle.

Pròxims esdeveniments culturals

La programació cultural continuarà el pròxim cap de setmana amb l’espectacle “Samarcanda, la Ruta de la Seda”, el 27 de març, a càrrec de l’Associació de Danses Ètniques Peus Nus; i el diumenge, 28 de març, es projectarà de la pel·lícula Marie Curie. Totes dues activitats seran a les 19 hores en el teatre Liceu.

“Agraïsc la participació del públic en les activitats organitzades en aquest teatre i la seua aposta per la cultura segura i els convide a continuar assistint i gaudint de la programació cultural”, declarava Mª Ángeles Llorente. “Per cinquena setmana consecutiva tenim només un contagi per setmana al nostre poble, però vull recordar la importància de continuar respectant les mesures sanitàries perquè les xifres no tornen a disparar-se”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*