S’esgoten les targetes de compra Activa! Utiel Comercial

Post també disponible en: Castellano

La campanya de reactivació del comerç local ha sigut un èxit en aconseguir les 1500 sol·licituds de targetes en 7 dies.

Els beneficiaris podran canviar les targetes en establiments adherits fins al 31 de maig de 2021.

Després de complir-se una setmana de la posada en marxa de la campanya Activa! Utiel Comercial, es tanca el període de sol·licituds de la targeta de compra local en esgotar-se les 1500 unitats disponibles.

La campanya d’impuls del consum de proximitat en establiments del municipi ha tingut un extraordinari acolliment ja que, en tan sols 7 dies, els veïns/as d’Utiel han sol·licitat les 1.500 targetes de compra.

Així doncs, tant el formulari en línia com les sol·licituds presencials a casa de Cultura queden tancades i a partir de hui es procedirà al lliurament de les targetes de compra als beneficiaris concertant dia i hora per a la seua recollida a la Casa de Cultura.

Les targetes estaran actives des de hui, 22 de març i fins al 31 de maig i es podran canviar en qualsevol dels 167 establiments adherits.

Els comerços que s’han sumat a aquesta iniciativa pertanyen a diferents sectors (alimentació, moda i complements, turisme, oci, hostaleria, papereria, electrodomèstics, serveis…) i mostraran un cartell identificatiu de la campanya. El llistat d’empreses es pot consultar en la web municipal o en els díptics que trobaran a l’Ajuntament d’Utiel, Casa de Cultura i comerços adherits.

Cal assenyalar que aquesta iniciativa suposarà una injecció econòmica en el municipi de 75 000 euros en tan sols 2 mesos.
Tenint en compte l’èxit d’aquesta campanya de reactivació de l’economia local, l’Ajuntament d’Utiel en col·laboració amb l’Associació d’Indústria i Comerç d’Utiel valoraran la realització d’una segona convocatòria d’Activa! Utiel Comercial.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*