El sènior del Club Handbol Bunyol continua sumant victòries

Post també disponible en: Castellano

El juvenil també va aconseguir véncer en el seu desplaçament a Canals

L’equip sènior del Club Handbol Bunyol va aconseguir una treballada victòria aquest passat cap de setmana davant el Florida-Catarroja. Els de Teo Pros i Pedro Vallés van véncer per 26 a 24, en una trobada molt complicada.

El xoc va començar amb moltes imprecisions per part dels bunyolenses que en atac no acabaven de materialitzar les seues ocasions. Circumstància que van aprofitar els de Catarroja per a marxar-se al descans tres punts per dalt. En la segona part, i després d’ajustar la defensa i millorar en la faceta anotadora, els de Buñol van aconseguir donar-li la volta al marcador i fins i tot marxar-se de cinc punts. No obstant això, la relaxació final va fer que el resultat anara més curt. D’aquesta manera, el sènior aconsegueix dos nous punts que li continuen mantenint en els llocs privilegiats de la taula, amb un partit menys que els seus rivals directes.

Per part seua, el juvenil va aconseguir la victòria aquest dissabte en el seu desplaçament a Canals. Els de Tito Wilson van guanyar 23 a 30, en un partit molt seriós i complet. No obstant això, ahir en partit ajornat, els buñolenses van caure davant el Florida-Catarroja 37 a 28.

Finalment, el cadet va caure en la seua visita al feu del totpoderós Llevant UD Marni.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*