El Servei de Joventut de la Mancomunitat de l’Interior llança el concurs “Logotip Jove 2020”

Post també disponible en: Castellano

Amb l’objectiu de fomentar la participació i la creativitat de les persones joves del territori, el servei de joventut de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi organitza un any més el Concurs ‘Logo Jove’ per trobar la imatge que identifiqui i unifiqui a la joventut de la comarca.

L’objecte de l’concurs consisteix en el disseny d’un logotip que serveixi per identificar el servei de joventut de la Mancomunitat en mitjans digitals (pàgines web, xarxes socials i suports multimèdia) i impresos (premsa, cartells, panells informatius, etc.).

El concurs està obert a la participació de totes les persones joves de la comarca amb edats compreses entre 11 i 18 anys, ambdós inclosos. D’entre totes les propostes presentades es triarà un únic guanyador / a el disseny representarà a la joventut de la comarca i, a més, obtindrà un premi en metàl·lic de 100 €.

El termini per a la recepció dels treballs s’inicia avui, dijous 5 de març de 2020, i finalitzarà el proper 8 d’abril 2020.

Les bases de l’concurs i tota la documentació requerida per a la participació en el mateix podran ser consultades a través del web de la Mancomunitat de l’Interior (www.tierradelvino.es).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*