El Temple de Sant Nicolás de Requena acull la presentació del XIII Premi d’orientació internacional de la Comunitat Valenciana 2024 

Post també disponible en: Castellano

A la presentació han acudit el president de la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana, Santiago del Moral Dura, així com el president de la Societat Correcaminos, Francisco Borao Martín i el regidor d’esports Julio Martínez. 
L’esdeveniment representa “una celebració de l’esperit esportiu i la companyonia internacional, amb la participació de més de 1000 persones d’entre 10 i 90 anys provinents de diferents racons del món. Durant el cap de setmana del 8, 9 i 10 de març, serem testimonis de la passió i dedicació dels participants en tres proves: llarga distància, mitjana distància i sprint” manifesten des del consistori requenense. 
Requena, amb el seu municipi especial, “ens ofereix un escenari únic per a aquesta competició, permetent-nos explorar nous desafiaments sense repetir rutes anteriors. És un privilegi celebrar aquest esdeveniment a Requena, la qual ha estat tan estretament lligada a l’esport d’orientació durant 27 anys, coincidint a més amb el 25 aniversari de la primera edició de la lliga que va acollir a l’abril de 1999” destaquen les fonts.
“Per a aquells que ens visiten, les portes de la nostra ciutat estan obertes, oferint no sols desafiaments esportius, sinó també l’oportunitat de descobrir els nostres monuments, comerços, activitats culturals i molt més” conclouen. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*