El teatre Liceu de Xest acollirà una mostra de teatre d’ombres a càrrec de l’alumnat del taller de teatre municipal

Post també disponible en: Castellano

Durant aquest mes de maig l’alumnat del taller de teatre municipal està participant en un curs de teatre d’ombres, a càrrec de Vicente Ortolà i Mariola Ponce, fundadors de Teatres de la Llum, i el pròxim 5 de juny, dissabte, realitzaran una mostra de l’aprés, a les 19 hores en el teatre Liceu.

“En aquesta nova proposta del taller municipal de teatre s’està treballant la tècnica de les ombres, explorant formes expressives alternatives a les tradicionals. Aquestes ganes d’obrir el camp del teatre enllacen amb l’objectiu de les regidories de Joventut i Festes d’atraure als i les joves amb iniciatives diferents, eixint dels espais convencionals cap a l’espai urbà, per exemple”, ha apuntat el regidor, Raúl Mota. “També pretenem impulsar la consolidació del taller com a escola de teatre, perquè adquirisca renom i servisca com a reconeixement als i les integrants més veterans i siga més atractiva per als seus futurs membres”.

Teatres de la Llum

Amb aquest taller, Teatres de la Llum té com a objectiu promoure l’art escènic a través del llenguatge de la llum i les ombres, obrint un espai i investigació, expressió i creació que denominen “la gramàtica de la llum”. Des de la seua creació, en 2003, aquesta companyia ha estat vinculada a diferents projectes de dinamització cultural i programes educatius, en la formació d’artistes, professorat i alumnat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*