El vicepresident Bielsa visita diverses obres finançades per la Diputació a La Costera i La Canal de Navarrés 

Post també disponible en: Castellano

El vicepresident i responsable de Cooperació Municipal de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, ha visitat este dimecres diferents poblacions de La Costera i La Canal de Navarrés amb la finalitat de conéixer de primera mà l’evolució de nombrosos projectes finançats per la corporació provincial en estes comarques.
Durant la seua visita a Xàtiva, Bielsa, acompanyat per l’alcalde Roger Cerdà, ha volgut comprovar com marxen les obres del nou parc infantil de la Glorieta de José Espejo. El projecte, finançat per la Diputació amb una inversió total de 360.000 euros, suposarà la creació d’una nova zona d’esplai per als més xicotets i xicotetes en el centre del municipi. El vicepresident de l’ens provincial ha completat el seu recorregut amb les visites als municipis de Rotglà i Corberà, Anna i Bolbaite, on s’ha reunit amb els seus màxim responsables locals.
La Costera té assignats un total de 9 milions d’euros del Pla d’Inversions 2022-23 de la corporació provincial, als quals cal sumar els més de 4 milions d’euros corresponents al Fons de Cooperació de 2022. Per part seua, la quantitat del Pla d’Inversions per a La Canal de Navarrés frega els 4 milions d’euros, mentre que el Fons de Cooperació ha destinat a esta comarca més de 1,5 milions d’euros en 2022. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*