La Guàrdia Civil investiga a una persona que es dedicava a la captura il·legal d’espècies silvestres a La Vall d’Albaida

Post també disponible en: Castellano

La Patrulla del Seprona de la Guàrdia Civil de Navarrés ha procedit a la investigació d’un home de nacionalitat espanyola per la comissió d’infraccions greus a la Llei de Caça per la captura il·legal d’espècies silvestres

El Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Navarrés dins de les constants vigilàncies per a la prevenció de caça il·legal, ha procedit en l’últim mes a la confiscació de 118 gàbies parany (tipus ceps-emmalla) col·locades en els denominats paranys i utilitzades per a la captura il·legal d’espècies silvestres mancant de cap mena d’autorització per a això.

Arran de les actuacions, el Seprona ha alliberat d’aquests paranys a sis exemplars de tord (grisos). Les animals es trobaven amb vida i presentaven bones condicions, sent alliberats al medi natural.

Fruit de les investigacions dutes a terme pels agents del Seprona de Navarrés, s’han esclarit una sèrie d’infraccions greus a la Llei de Caça comeses per un home, de nacionalitat espanyola i 70 anys d’edat. La comissió d’aquestes presumptes infraccions, relatives a la protecció d’espècies silvestres, es fonamenta en la utilització de mitjans prohibits no selectius per a la caça de la fauna.

També s’ha procedit a la confiscació de 118 gàbies paranys metàl·lics. Aquestes eren utilitzades per a la captura dels animals per part del presumpte autor, el qual també mancava tanto de la corresponent Llicència de Caça de la Comunitat Valenciana com del Permís del titular del Delimitat.

Autoritat Competent: Serveis Territorials de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*