El Xiva rep l’Venta del Moro; la UD Godelleta juga contra el Alaquàs; el Atl. Turís contra el Manises; i el Macastre contra el Camporrobles

Post també disponible en: Castellano

El líder, el Xiva CF, no deixa escapar oportunitats per saciar l’objectiu i després de mantenir la seva condició de millor equip en un partit dur i poc desitjat, ara tornen a casa per veure-contra el Venda del Moro.

Estem davant d’un altre partit que també es preveu difícil, però jugant a casa i sent líders, segur que la victòria és el que corre per la ment de Germán i dels seus.

Albert Medina té ganes de fer gols i retallar distàncies amb el màxim realitzador, de manera que aquesta jornada a casa i davant del novè, té una bona oportunitat.

Per la seva banda, després d’un empat que sap a poc, l’Atlètic Turís vol sumar més per sortir de la zona baixa i deixar la seva condició de cuer per fi. Davant tindrà el Manises que, sobretot a casa, són difícils, per això són quarts, però l’objectiu segueix sent sumar i pujar, perquè confien en les seves possibilitats.

Compte amb el seu màxim realitzador i del grup, Rubén Romeu, amb 30 gols és el màxim artiller, però Carlos és tercer (el que demostra el potencial ofensiu dels de Paiporta) amb 24 punts.

UD Godelleta-Alaquàs

Tots dos equips vénen d’encaixar golejades, de manera que treure fantasmes de sobre, a més de sumar els 3 punts, és l’objectiu principal, però els de Guzmán juguen a casa, amb el suport de la seva gent; i encara que l’anterior partit no es tragués punts, sí van haver sensacions que aquesta jornada, en jugar al seu camp, podrien traduir-se en coses positives.

Finalment, l’Atlètic Macastre de Manolo està passant per una etapa de jugar contra els de la zona mitjana alta de la taula, com el Camporrobles, de manera que es preveu difícil sumar. Però han d’aprofitar els partits a casa per sumar punts que són necessaris si volen sortir de la zona baixa de la taula.

Compte amb Juan Monteagudo, amb 19 punts és el màxim artiller del seu equip i 6è del grup. A curt termini, recuperar actius, sumar punts i aprofitar els partits a casa és objectiu per al Macastre. Informa, Raúl Miralles @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*