El Xest s’enfronta al Paterna; el CD Turís l’Manises i el Iàtova al Zafranar

El CD Turís no ha podido pasar del empate. Foto: Raúl Miralles.
El CD Turís no ha podido pasar del empate. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

Després d’una derrota dolorosa el CD Xest de Monterde en el derbi, els chestanos han d’intentar continuar sensacions positives però també tornar al camí dels 3 punts.

Els de Paterna són sisens, però la mentalitat ha de ser la d’anar a per totes ja que la situació en la taula ha de millorar dràsticament, i tot i no jugar a casa, ha d’intentar.

CD Turís-Manises

Després de guanyar el derbi, els turisanos estan pletòrics i tant física com mental, molt forts, de manera que el partit davant del Manises, tot i ser un rival molt difícil donat el moment recent i actual que estan vivint esportivament (a més jugant a casa) ha de ser per aprofitar. I què millor que amb una victòria davant del segon classificat.

A més aquests 3 punts els podria valer per pujar diversos llocs potencialment, pel que han de lluitar.

Safranar-UD Iàtova

La UD Iàtova ve de guanyar i convèncer, que no és fàcil, ara han de fer el mateix lluny de casa seva, a Zafranar, davant els dècims, el que en teoria no hauria de suposar-massa problemes, a més amb els millors golejadors com Cifre i Guillamón en bon estat de forma, a més, per estar més amunt-que és possible i bastant objectiu actual-han de guanyar de 3 punts en 3 i ficar canya amunt. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*