Futbol femení: El CD Xest, després de golejar el Tavernes, es mesura l’Xirivella; i la UD Iàtova rep a casa el Marítim

El primer partido del equipo de fútbol femenino de Cheste en el campo ‘La Viña’.

Post també disponible en: Castellano

El CD Xest femení de Marian ve de golejar el Tavernes Blanques, anotant fins a 7 gols: 5 a la primera meitat, mèrit de per partida doble, dos més de Claudia i un altre de Kyra, els quals les dues anteriors repetirien en la segona meitat amb el sisè i setè en tot just dos minuts: en el 53 i 55, de manera que partidàs més que positiu en forma d’ànims, números, i sensacions en general. Ara han de continuar la bona ratxa.

Les rivals, Sporting Xirivella, les cuers, de manera que tot i jugar a Xirivella l’objectiu és sumar els 3 punts, fer un bon partit i seguir mirant cap amunt on Marítim i Aldaia estan a prop i són recent i actualment accessibles.

Iàtova-Xirivella

La UD Iàtova de Borja van jugar el dia 24 davant del Quart, traient un resultat desfavorable per 2-0, cosa normal, atès que són les líders, de manera que ara a la tornada a casa han de donar-ho tot davant d’unes velles conegudes de la categoria com són les del Marítim.

Així podrien recuperar les sensacions i gols a casa serà un objectiu relativament fàcil i necessari, i diem relativament perquè les de Marítim són quartes i per descomptat no per casualitat.

Però les de Borja han de donar-ho tot en el verd i demostrar que treure coses positives de Yátova ha de ser com a mínim passant un gran suplici. Compte amb gent com Judit Martínez, ja que és la màxima golejadora de les de Marítim i la quarta del grup amb 13 gols. També cura especial al centre del camp per jugadores com Maria Pavia, ja que està en bona forma, i és que tenen un centre del camp molt potent. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*