Albert, Adrián i Rubén Asaf seguiran un any més defensant l’escut del CD Bunyol

Post també disponible en: Castellano

A penes uns dies després de finalitzar la fase final del play off d’ascens a Tercera Divisió, el Club Esportiu Bunyol ha començat a treballar amb les renovacions de la seua primera plantilla. 

El mitja punta Albert, el lateral dret Adrián Pérez i l’extrem Rubén Asaf són els primers noms fets públics pel club blanc que continuaran un any més defensant l’escut del Bunyol. 

“En aquest sentit, «el bruixot» Albert continuarà fent les delícies dels nostres aficionats una temporada més. La màgia està garantida amb el jugador, que amb aquesta complirà la seua quarta temporada en el club. Tot un home de la casa que ja s’ha guanyat l’afecte de tots. Des del club agraïm al jugador que un any més confie en el projecte”, tal com han subratllat des del CD Bunyol.

“Adrián Pérez «el mur» seguirà un any més defensant l’elàstica blanca. Adrián complirà la seua quarta temporada en el CD Bunyol. Un altre home de la casa al qual volem agrair la seua continuïtat en el projecte, atés que comptava amb diverses ofertes d’altres grans clubs. Adri continuarà sent un malson per als extrems que vulgues assaltar el Beltrán Báguena”.

El jove futbolista de la casa Ruben Asaf formarà també part de la plantilla del primer equipe la pròxima temporada. “El ràpid i hàbil extrem que ja es troba recuperat de la seua greu lesió en el turmell i que ja ha ha enamorat a tots els aficionats durant la present temporada continuarà lluint la samarreta blanca una temporada més. Des del club estem segurs que aquest serà el seu any, atés que és un jove jugador amb una enorme projecció que segur arribarà a metes molt altes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*