Intensa labor de la brigada municipal en el manteniment de Xest

Post també disponible en: Castellano

Durant les últimes setmanes la brigada ha fet nombroses tasques de manteniment d’instal·lacions municipals, jardins, vials i col·legis públics.

Tal com ha detallat el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro, s’han reparat les fugides d’aigua en les zones enjardinades i en el camí al cementeri, els senyals danyats i les fornícules d’enllumenat del poliesportiu; a més s’han esmenat els desperfectes dels col·legis públics, els vestuaris del poliesportiu i de la zona del cementeri. 

A més, s’ha instal·lat la nova señnyaléctica de “Ciutat 30” i s’ha indicat la localització dels hidrants contra incendis per a facilitar l’actuació dels bombers en cas necessari.

Respecte als carrers, s’ha realitzat bacheado i neteja d’embornals. En els camins també s’han reparat sots i en el polígon Castella s’han asfaltat alguns trams en males condicions.

“A més de totes aquestes intervencions necessàries que la brigada desenvolupa en el seu dia a dia, s’ha d’ocupar de la recollida de les andròmines que es continuen acumulant en diferents punts de la població, ja que hi ha gent que els continua depositant, demostrant el seu poc civisme. Una vegada més insistisc que l’Ajuntament posa a la disposició dels veïns i veïnes el servei de recollida a domicili d’estris tots els dimecres, previ avís”, ha apuntat Guijarro.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*