La Plataforma Pro Hospital a la Foia demana que s’obrin els centres de salut “com abans de Covid-19”

La Plataforma Pro-Hospital junto con el IES y las concejalías de Sanidad y Educación de Buñol organizan un concurso literario.
La Plataforma Pro-Hospital junto con el IES y las concejalías de Sanidad y Educación de Buñol organizan un concurso literario.

Post també disponible en: Castellano

La plataforma es reunirà en assemblea aquest dissabte a les 10:30 hores a la Plaça de Layana de Bunyol, a l’aire lliure.

“No hi ha transmissió comunitària ni tan sols casos oficials d’infecció a la nostra comarca que justifiquin el canvi d’atenció sanitària no presencial als pacients a través d’una simple trucada telefònica”, Han assegurat des de la plataforma pro hospital comarcal a La Foia, que es reuneix en assemblea aquest dissabte.

“Els centres de salut han de de comptar amb els mitjans humans i materials necessaris per fer front a l’Covid-19, demanem que es resfuerce de manera urgent l’atenció primària a l’trobar-se en la primera línia per a la detecció de possibles casos d’infecció, però en canvi obtenim com a solució el tancament dels nostres centres consultoris auxiliars com el de Godelleta, Macastre o Alborache obligant a la població, i sobretot a la de major edat a desplaçar-se als centres de salut d’altres municipis amb els inconvenients que això significa”, han afegit.

Sobre l’avaluació sanitària a través de la trucada telefònica afirmen que amb aquestes mesures “estan creant intranquil·litat, desconfiança i inseguretat als malalts en els seus reconeixements, ia més sobrecarregant els serveis d’urgències que disposen de menys mitjans humans”.

“La Consellera de Sanitat va anunciar 62 milions per reforçar els centres sanitaris demanem que posi a la seva agenda la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva. A l’acte de l’Assemblea es demana es assisteixin amb mascaretes i si no, no es tenen en el moment se li serà proporcionada”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*