Benaguasil tria a les seues Falleres Majors per a l’exercici 2023

Post també disponible en: Castellano

Monti i Ainhoa són les noves representants del món faller de Benaguasil 

L’alcalde va realitzar l’anomenada a les elegides per a ostentar el càrrec

Benaguasil ja té Falleres Majors per a aquest nou exercici. Així li ho va comunicar en la vesprada d’ahir per telèfon el alcalde Ximo Segarra, a Monti Arrué Doménech, fallera major, i a Ainhoa Gramuntell Jimeno, fallera major infantil.
Ambdues que, van rebre molt emocionades la crida, van expressar les seues primeres sensacions i sentiments en sentir l’afecte del món faller congregat en el saló de plens. I és que a pesar que Monti i Ainhoa eren les úniques candidates per a ostentar aquest càrrec, no van poder evitar les llàgrimes quan l’alcalde va esmentar els seus noms.
Monti Arrué, de 26 anys, pertany a la falla Atra Que Tal des que va nàixer i va ser Fallera Major de la comissió entre 2020 i 2022. Actualment està finalitzant els seus estudis de magisteri infantil i és una enamorada dels animals.
Per part seua, Ainhoa Gramuntell, també fallera des que va nàixer de la comissió Plaça de Bous, té 13 anys, cursa 1r ESO i una de les seues aficions és la gimnàstica rítmica.
Al costat de l’alcalde, van estar la regidor de Festes, Ana Aleixandre, a més de la presidenta de la Junta Local Fallera, Pepa Cano, i les que han sigut les màximes representants de Benaguasil, Alba Ferrer i Daniela Jiménez que van prendre la paraula per a acomiadar-se de manera oficial amb molta emoció i amb agraïments pel viscut.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*