Xest escomet les obres de substitució de la gespa del camp La Vinya

Post també disponible en: Castellano

La setmana passada van començar les obres de renovació de la gespa artificial del camp de futbol La Vinya, que suposaran la substitució de l’actual per un nou de major qualitat. 

En total s’instal·laran 6.552 m² de gespa, a més d’un nou sistema de reg i les tapes que cobreixen els aspersors. El contracte de renovació de la gespa va ser adjudicat el mes de gener passat per un pressupost total que ascendeix a 177.251,69 € + IVA, encara que l’actuació s’ha posposat fins ara per a no interrompre la major part de la pràctica esportiva.

“Les obres s’estan portant en aquest moment, quan ja no hi ha pràcticament competicions ni entrenaments de les escoles, i l’activitat esportiva que sí contínua en aquestes dates s’ha traslladat a Godelleta”, ha apuntat el regidor d’Esports, Francisco Llorens. “Instal·larem gespa d’última generació, amb una garantia de 3 anys, i va estar llest per a la pròxima temporada”.

El termini de reforma del camp té prevista una duració aproximada de dos mesos des de l’inici de les obres i s’estima que concloguen el dia 15 d’agost. “La gespa del camp de futbol municipal havia ja superat la seua vida útil i era una necessitat canviar-ho, amb més motiu encara davant l’augment de xiquets i xiquetes a les escoles municipals de futbol, que ha fet que s’amplien els horaris dels entrenaments i que hi haja més partits”, ha afegit l’alcalde, José Morell.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*