Els equips de Moto3 comencen a rodar al Circuit Ricardo Tormo de Xest

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo acull els primers entrenaments privats dels equips de Moto3 de cara a la temporada 2020 aquest dimecres 5 i dijous, 6 de febrer.

La categoria petita donarà per finalitzat l’hivern amb dos dies de proves en l’escenari de l’última cita de el mundial de motociclisme, que començarà el 8 de març en el traçat de Losail a Qatar.

Els valencians Jaume Masià, d’estrena amb l’Honda de l’equip Leopard, Sergio García Dols, guanyador a València fa gairebé tres mesos, i el principiant Carlos Tatay, seran els únics espanyols a la pista al costat de l’campió de món júnior, Jeremy Alcoba

A més, també correran sobre l’asfalt de Xest diversos dels teòrics aspirants a l’títol de Moto3 en la temporada 2020, com són els italians Tony Arbolino, Niccolò Antonelli o Dennis Foggia i l’argentí Gabriel Rodrigo.

En total, hi haurà tretze motos rodant a la pista en horari de 10 a 17 hores amb la tribuna de boxes oberta perquè el públic pugui assistir de forma gratuïta a l’estrena de la temporada a la categoria de Moto3.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*