Els majors de 87 anys de l’Eliana rebran la vacuna aquesta setmana

Post també disponible en: Castellano

Els veïns i veïnes d’aquest grup d’edat que no hagen sigut citats han de posar-se en contacte, com més prompte millor, amb el Centre de Salut.

La Zona Bàsica de Salut de l’Eliana ha informat que aquesta setmana vacunarà a tots els veïns i veïnes de 87 anys. A més, el 100% de residents i usuaris i usuàries de centres de dia de l’Eliana han rebut ja, almenys, la primera dosi, així com els grans dependents de la localitat. Els majors de 90, per part seua, reben ja la segona dosi per a la seua completa immunització.

En aquest extrem, és important recordar que si algun elianer o elianera té 87 anys o més però no ha rebut la cridada per a la primera dosi, ha de contactar amb el propi Centre per a comunicar-lo i procedir a la seua vacunació la següent setmana.

Aquest grup de població està rebent la vacuna de Pfizer-comirnaty, per la qual cosa no es veurà afectat per la suspensió cautelar de l’administració de AstraZeneca. No obstant això, si algun ciutadà o ciutadana ha rebut aquesta dosi i presenta qualsevol símptoma advers, pot contactar amb els telèfons 900 300 555 i el 112 i comunicar les seues consultes o dubtes que pogueren sorgir en els 14 dies posteriors a la seua administració.

El Centre de Salut ha calculat que el 5% dels usuaris i usuàries tenen les dades de telèfon erronis en el seu SIP, per la qual cosa insisteix a actualitzar correctament la informació en el següent enllaç: http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto

Així mateix, els majors de 86 anys el centre de referència dels quals siga l’Eliana rebran una telefonada per a concertar cita o acudir al domicili si estan enllitats a partir de la setmana vinent. Aquells que estiguen desplaçats i tinguen bona mobilitat, han d’acudir a vacunar-se als seus corresponents centres quan els criden. La ciutadania enllitada o amb problemes de mobilitat que no tinga SIP a l’Eliana ha de telefonar al 96 271 84 40 perquè se’ls assigne un SIP provisional com a usuari desplaçat.

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que “encara hem de mantindre la guàrdia alta, a la vista de les últimes dades i brots registrats a l’Eliana”, per la qual cosa ha reclamat a tota la ciutadania prudència i responsabilitat especialment davant els pròxims dies festius “en els quals, certament, tenim poc a celebrar”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*