Els millors cavalls de la província de València arriben a Llombai

Post també disponible en: Castellano

Es tracta un esdeveniment sense precedents al territori valencià, i que consolida a Llombai com a referent de la signatura Regnator després de l’adquisició de l’exclusivitat de les carreres a la província dins de la Lliga nacional ibera de cavalls històrics.

Els propers 24, 25 i 26 de gener al municipi de Llombai acull les curses de cavalls pels seus carrers engalonats, barrejant velocitat i habilitat.
Aquest esdeveniment singular pretén accentuar més l’interès que posseeix ja a la comarca de la Ribera Alta al Mercat renaixentista dels Borja, sent una injecció per al sector de l’economia després d’esperar més de 40.000 visitants i turistes.
L’Ajuntament de Llombai involucra veïns i comerciants en diferents actes, utilitzarà els Claustres de l’Església per als actes de presentacions dels genets i cavalls i lliurament de premis. Dividirà la ciutat en colors i animaran als participants.

Un entorn immillorable ple d’història per a albergar un esdeveniment d’aquestes característiques. El circuit està en una pista central ubicada a les carrer Gandia, carrer de la Diputació, carrer de la Caixa d’etstalvis i carrer Mestre Torres. En aquesta ocasió participaran les hípiques de ……..
Han d’exercir de jutges la cavalleria de l’Associació del Museu Militar de València i membres adjunts. Per a aquesta edició competiran les hípiques de la província, per això hauran de realitzar 3 proves obtenint punts i la cursa final.

D’altra banda el tradicional Mercat renaixentista de l’Borja comptarà amb més de 200 llocs i un renovat recorregut, espais com la Moreria amb els seus oficis àrabs i la vila cristiana. Les novetats d’aquest any serà comptar amb una gran campament històric encapçalat per les detonacions d’un canó de més de 3500 quilos. Els espectacles arribats des d’Europa com els Sbandieratori d’Itàlia o la reconeguda companyia Kervan des de França realitzarà un concert folk. No faltarà un programa extens per als més petits amb titelles, contacontes i la ludoteca ressò. Música i teatre no faltaran de la mà de Crispin d’Olot i les nostres exhibicions d’Aus Rapinyaires.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*