Utiel es presenta a Fitur amb recreacions històriques i demostracions gastronòmiques

Post també disponible en: Castellano

Arrenca un cap de setmana intens a Fitur, el gran aparador mundial de l’turisme, i Utiel ho va a aprofitar acostant tant a professionals de el sector com a el públic en general els seus millors atractius com a destinació turística.

Una extraordinària oportunitat per posicionar la marca “Utiel Turisme: Molt per conèixer tot per gaudir” entre els milers de visitants que fins diumenge passaran per l’expositor d’Utiel ubicat a l’espai de l’Patronat Provincial de Turisme de València.

Les singulars cellers subterrànies, “el tresor amagat de la ciutat”, que amb la seua rehabilitació i posada en valor, s’han convertit en un autèntic atractiu per a aquells que volen conèixer l’arrelada tradició vitivinícola de la zona; la promoció d’esdeveniments de calat històric que cada any atrauen més públic com “Les jornades commemoratives Acció d’Utiel” o “Utiel, 250 anys a la llum de les espelmes” i, per descomptat, les degustacions de la rica gastronomia utielana maridat amb seus millors vins, seran els principals reclams per atraure els visitants a l’estand d’Utiel.

Utiel en el mapa de Fitur

El Dia de la Comunitat Valenciana a Fitur, el President de la Generalitat, Ximo Puig, juntament amb la vicepresidenta de Consell, Mònica Oltra i el President i Diputats de la corporació provincial, Toni Gastar, María José Amigó, Carlos Fernández i Jordi Major , van fer parada a l’estand d’Utiel on van poder conèixer alguns d’aquests atractius que diferencien el municipi com a destinació d’interior i van gaudir d’un brindis especial amb vins d’Utiel.

L’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure i diversos representants municipals s’han traslladat a el parc IFEMA de Madrid per participar en la programació d’activitats promocionals d’Utiel, que ja s’iniciaven el passat dimecres amb la presència de el regidor de turisme, Fernando Arenes.

Demà, dissabte 25 de gener, Fitur viatjarà enrere 208 anys en el temps per rebre a les tropes franceses i espanyoles de l’Associació Històric Cultural Herois de l’Tollo i reviure un dels episodis més èpics de la història d’Utiel, la famosa Batalla de l’Tollo o Acció d’Utiel.

I aquells que vulguin reposar forces després de recórrer la immensitat d’aquesta 40a edició de FITUR (918 expositors titulars i 11.040 empreses de 165 països) trobaran un reconfortant espai a la zona de showcooking i tast de “València Turisme” on assaborir i conèixer els secrets de receptes típiques d’Utiel com el ajoarriero, les tajadillas o l’alajú i maridar-les amb els millors vins d’Utiel emparats sota el segell de la DOP Utiel-Requena.

5 dies en què la Regidoria de Turisme projecta la imatge d’Utiel com a referent de l’turisme d’interior de la Comunitat Valenciana per la seua singular combinació d’història, cultura, festes, gastronomia i natura.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*