Els XIII Premis Ciutadania de L’Eliana es retransmetran per primera vegada en streaming

Post també disponible en: Castellano

Deu entitats i ciutadans recolliran, diumenge 6 de desembre, els guardons que reconeixen el seu compromís amb el municipi.

Aquest pròxim diumenge 6 de desembre, amb motiu del Dia de la Constitució, l’Eliana celebrarà els seus tradicionals Premis Ciutadania. Aquesta tretzena edició estarà marcada pel covid-19, la qual cosa ha obligat l’Ajuntament a buscar una alternativa per a realitzar l’acte públic sense posar en risc la salut dels veïns i veïnes. Amb aquesta intenció ha variat la ubicació de l’acte a una sala més àmplia com és l’Auditori Municipal, ha reduït el públic a poc més de 150 persones i ha resolt retransmetre l’acte per streaming a través de les xarxes socials municipals. 

La Gala de lliurament dels XIII Premis Ciutadania Vila de l’Eliana reconeixerà, com cada any, a aquelles persones i col·lectius que, amb el seu esforç i dedicació, han influït positivament en el desenvolupament i en la pròpia convivència del municipi. Així, la regidoria de Participació Ciutadana ha donat a conéixer hui els noms dels guardonats en aquest 2020, triats per part d’una comissió d’entre les propostes realitzades el mes d’octubre passat pels ciutadans.

El ‘Millor expedient acadèmic de l’IES l’Eliana’ en el curs 2019/2020, únic premi que s’atorga sense procés d’elecció, és per a les alumnes Naroa Serrano i Andrea Mendoza. En ‘Educació’, el guardó reconeix la trajectòria de Vicenta Córcoles, Joana Galdón i Inmaculada Izquierdo, mentre que el Cor de l’Eliana rebrà el premi ‘Cultura’. La campiona europea i quarta del món de fitness, Lourdes Iñurria, sumarà al seu palmarés el premi ‘Esports’ 2020 i l’empresa familiar de serralleria amb més de 40 anys d’experiència en el municipi, CELAE, portarà a les seues instal·lacions el guardó de ‘Comerç’. Per part seua, l’entrenador del Club de Futbol de l’Eliana, Vicente Cortina, serà distingit amb el premi ‘Al Ciutadà’ per la seua implicació en la vida municipal, mentre que el títol pòstum serà per a José Francisco Aguilar “Locheta”, condecorat ‘In memoriam’ per la seua trajectòria com pilotari, que ha portat el nom de la localitat allà on aquest esport li ha encaminat.

L’acte, s’iniciarà a les 10.30 hores amb la inauguració de la nova instal·lació aèria que presideix el sostre de l’entrada del Centre Sociocultural, realitzada per l’artista Pamen Pereira i titulat ‘La mirada en el cel i l’oïda en la terra’. Les persones interessades a assistir a la Gala, que donarà inici a les 11 hores, poden retirar les seues invitacions gratuïtes en www.elientrada.es.

L’alcalde, Salva Torrent, ha convidat a tots aquells que vulguen participar presencialment com a públic a obtindre les seues invitacions i complir totes les mesures de seguretat vigents com ara l’ús obligatori de la mascareta en tot moment o la distància mínima interpersonal. A més, ha destacat, “per primera vegada en la història d’aquests guardons es retransmetrà en streaming, donant l’oportunitat a la ciutadania de seguir els premis i conéixer, de primera mà, a tots aquells que cada dia fan de l’Eliana un lloc millor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*