Els xiquets i xiquetes d’Utiel reben l’afecte de Ses Majestats d’Orient durant l’audiència real celebrada en el Teatre Rambal

Post també disponible en: Castellano

Els xiquets han traslladat els seus desitjos en forma de carta i han rebut un regalito com a bestreta del que Ses Majestats deixaran aquesta nit en les seues llars

Aquest matí, els rostres d’il·lusió i entusiasme dels xiquets i xiquetes estan omplit de màgia el Teatre Rambal d’Utiel. SS. MM. els Reis Mags, després d’un llarg viatge des d’Orient, finalment han pogut arribar a Utiel per a escoltar personalment els desitjos i il·lusions dels més xicotets i aquesta nit arribar a les llars de tots els xiquets carregats d’alegria i felicitat.

Una arribada molt esperada per tots, especialment després que l’any passat la pandèmia impedira a les seues Majestats estar a Utiel de manera presencial.

Melchor Gaspar i Baltasar, acompanyats del seu seguici, han sigut rebuts amb especial entusiasme pels xiquets i les seues famílies. Des de les 10.00 del matí, els Reis Mags estan en l’hall del Teatre Rambal acompanyant als xiquets i xiquetes que han volgut conéixer-los en persona i fer-los arribar els seus desitjos i cartes d’última hora.

Encara que enguany s’han hagut de mantindre les distàncies a causa dels protocols COVID, Ses Majestats i els patges reals els han entregat com recompensa llepolies i un regalito d’agraïment per la seua visita.

Aquesta vesprada, a les 18 hores, els Reis es deixaran veure de nou en la tradicional cavalcada que comptarà amb més d’un centenar de participants i animació de carrer. La desfilada s’iniciarà des de la Casa de Cultura d’Utiel que discorrerà per l’itinerari habitual, però amb recorregut ampliat per a finalitzar al carrer Camí ja que, enguany Ses Majestats d’Orient no podran dirigir el seu tradicional missatge real des del balcó de l’Ajuntament d’Utiel per a evitar la concentració de tots els assistents en la plaça.

Per aquest motiu, aquest mateix matí, Melchor, Gaspar i Baltasar han compartit el seu missatge real via en línia, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Utiel, per a traslladar a tots els xiquets el seu agraïment pel bon comportament demostrat durant aquesta pandèmia i enviar-los els seus millors desitjos per a aquest any 2022.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*