Empat amb gust de poc per al CD Bunyol contra el Alcàsser a casa (0-0)

Post també disponible en: Castellano

Els bunyolers van merèixer més en un partit molt disputat de poder a poder entre dos forts en què el conjunt blanc va portar en tot moment les regnes i va gaudir de les millors ocasions. Però va ser insuficient per portar-se el gat a l’aigua i perforar la meta visitant, un conjunt que es va mostrar com un equip aguerrit i lluitador que no va baixar el ritme en cap moment.

La primera meitat, sobretot els primers minuts, va ser un monòleg de color blanc ja que els de Rasco van sortir decidits a embotellar el rival i aconseguir avançar-se en el lluminós com més aviat millor. Tot i comptar amb nombrosos acostament, especialment mitjançant internades d’Àngel per la banda esquerra, els locals no van poder avançar-se i el Alcásser va ser paulatinament igualant la contesa.

La segona meitat va començar amb un panorama similar, dos equips bastant iguals encara que el Bunyol lleugerament amb major pes de joc i més protagonista, especialment en atac. Els blancs van tornar a comptar amb diverses ocasions, la més clara i destacable una de Mario en una gran jugada en solitari que no va poder definir en el cara a cara davant del porter visitant.

Els canvis van desdibuixar bastant a l’equip, que en els últims minuts va veure com el conjunt rival es creixia i sí arribava a generar perill, però tot en va, ja que arribat el final del partit cap dels conjunts van aconseguir perforar l’àrea del meta i llançar l’esfèric al fons de la xarxa.

Partit sa que acaba amb 6 grogues locals, quasi totes al final, i 5 per a Alcàsser. Després d’aquest resultat, el CD Bunyol es col·loca setè amb 21 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*