Entrada en funcionament del centre auxiliar de salut d’Alboraig

Post també disponible en: Castellano

El centre té oberta una consulta únicament i exclusivament d’infermeria, per a la que és imprescindible sol·licitar cita prèvia

La col·laboració ciutadana és fonamental per a garantir la seguretat tant del personal sanitari com de les persones usuàries

L’Ajuntament d’Alboraig informa el funcionament de centre auxiliar de salut local, a l’espera de prendre altres mesures dependents de l’evolució de l’epidèmia de COVID-19.

En l’actual situació de lluita sanitària contra la COVID-19, amb la preocupació existent davant els casos de contagi que es produeixen, cal continuar extremant les mesures personals d’higiene i distància social, així com l’ús de mascaretes.

Fer compatibles aquestes mesures amb l’accés a l’atenció primària en el nostre poble és el que ha portat, després de diverses gestions, a la signatura de l’acord entre l’Ajuntament i la Gerència del departament de Salut de Manises, el passat dia 30 de juliol.

Les condicions en què es va a realitzar aquesta atenció primària són:

  • Reobertura de centre amb una consulta única i exclusivament d’infermeria, per tal de dur a terme les següents proves: control de sintron, diabetis, tensió, cures i anàlisi.
  • El servei d’infermeria estarà obert els dimarts i dijous de 8:00 a 11:00 hores.
  • És imprescindible demanar cita prèvia.
  • Va a reforçar el servei de visites domiciliàries per a pacients.

L’actual situació requereix que es mantingui la màxima col·laboració ciutadana. Aquesta col·laboració ha de facilitar que el servei d’atenció primària que s’ha posat en marxa atengue en les millors condicions possibles a la nostra ciutadana, tenint cura amb el personal sanitari que presta el servei.

L’Ajuntament d’Alboraig va a proporcionar tot el suport necessari per al bon funcionament del servei.

El tancament de centre auxiliar de salut és temporal i el servei provisional es normalitzarà amb tots els recursos, (metge/a, infermer/a), un cop se superi la situació de pandèmia i es garantisca la seguretat del personal sanitari i usuaris.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*