Es compleix un any de la creació del Carnet d’Ambaixador del municipi de Requena

Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.
Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.

Post també disponible en: Castellano

El Colectivo de Requena de EUPV, inicia el calendario de primarias para la elección del candidato/a a la alcaldía de Requena, para las Elecciones Locales de mayo del 2019.
Accedeix gratis a les instal·lacions municipals com a ambaixador de Requena

Des de l’Ajuntament de Requena es va iniciar a l’agost de 2018 el projecte de creació del Carnet d’Ambaixador, amb l’objectiu que les persones empadronades al municipi puguin accedir de manera gratuïta a les instal·lacions municipals del mateix i gaudir del seu ampli patrimoni cultural, promovent així el turisme.

La sol·licitud del carnet s’ha de realitzar de manera presencial a l’Oficina de Turisme. Per a això no cal més que estar empadronat a Requena i presentar el DNI.

L’expedició és instantània i no té cap cost.

El termini per sol·licitar el carnet està obert permanentment.

La possessió del carnet, personal i intransferible, dóna dret a l’accés gratuït -en el seu horari d’obertura, sempre que no se celebri una exposició o esdeveniment especialment a les següents instal·lacions municipals: Coves de la Vila, Torre de l’Homenatge, Temple de Sant Nicolau, Museu d’Art Contemporani “Florencio de la Font”, Museu del Vi, Palau del Cid, Museu Municipal, Túnels de la Vila, Església de Santa Maria.

Per fer ús del Carnet d’Ambaixador, s’ha de presentar acompanyat del DNI del titular en el moment d’accedir a les instal·lacions. La seva validesa i durada són indefinides, i el titular del mateix és el responsable de la seva correcta utilització.

L’expedició del carnet suposa el coneixement i l’acceptació de les normes recollides en el reglament que regula la concessió del Carnet d’Ambaixador per l’Ajuntament de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*