Es constitueix la Comissió de Festes de Xest

Post també disponible en: Castellano

Ahir, 6 de setembre, es va constituir la Comissió de Festes de Xest, a proposta de l’Ajuntament, amb la finalitat d’acordar i debatre temes festius conndo amb la màxima participació d’entitats involucrades en la celebració de les festes a nivell local. “En la primera reunió hem abordat qüestions sobre les pròximes festes de la Verema, però la idea és que la comissió continue treballant per a organitzar les festes d’abril i per a futures edicions, tant de la Verema com de les Festes en honor a la Verge de la Soledat o altres esdeveniments que ho requerisquen”, ha explicat el regidor de Festes, Raúl Mota.

“Aquesta comissió es crea amb vocació que hi haja un fòrum a l’Ajuntament amb les associacions que tenen a veure amb les festes i amb els representants dels diferents partits polítics per a anar canalitzant qualsevol qüestió que sorgisca sobre els actes festius, com puga ser les ubicacions dels actes, propostes o novetats que puguen incloure’s en el programa o ajustos del calendari festiu, de manera que la programació estiga oberta a les seues opinions”, explicava l’alcalde, Jose Morell, a l’inici de la reunió. 

Tal com va explicar l’alcalde, la convocatòria a participar en la comissió està oberta als i les representants dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament, de la Penya Taurina, de l’Associació Musical La Lira, de les falles locals, de la Junta Local Fallera, de l’Associació de Comerciants, de l’Associació de caballistas, de la Verema 2022 i de l’Església. “No tots han pogut assistir hui, però esperem que s’unisquen en pròximes reunions”, apuntava Morell.

Com a punt de partida, durant aquesta primera posada en comú, el regidor va repartir al grup de treball el calendari previst per a realitzar les festes de la Verema 2022 i es va revisar conjuntament cada activitat programada, prenent nota de les aportacions de les persones assistents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*