Es restableix el subministrament d’aigua potable a Utiel

La población cuenta ya con un abastecimiento regular de agua las 24 horas del día.
La población cuenta ya con un abastecimiento regular de agua las 24 horas del día.

Post també disponible en: Castellano

La población cuenta ya con un abastecimiento regular de agua las 24 horas del día.
La població compta ja amb un proveïment regular d’aigua les 24 hores del dia.

Aquest dijous es feia efectiva la connexió del pou privat amb el pou auxiliar després de rebre la certificació de la Direcció General de Salut Pública que confirmava l’ús de l’aigua del pou de propietat privada per a consum humà.

Amb aquest augment de cabal, la població d’Utiel compta ja amb subministrament d’aigua potable de forma ininterrompuda les 24 hores del dia.

L’Ajuntament d’Utiel ha optat per aquest suport de cabal com a mesura provisional de caràcter urgent per poder proveir la població mentre el nou pou es construeix.

Cessió d’aigua i construcció de nou pou

Dijous 25 de juliol, en sessió plenària, s’aprovava per unanimitat el conveni de col·laboració amb la SAT CV 174 Lomar, propietària de la finca La Sínia, mitjançant el qual els seus titulars cedeixen, de manera desinteressada i gratuïta, el cabal d’aigua de el seu pou al consistori utielano.

Així mateix, el dilluns 22 de juliol, en sessió extraordinària de ple, es va acordar per unanimitat iniciar la perforació d’un nou pou a Utiel davant la inviabilitat de recuperar el sondeig existent segons els informes de tècnics i geòlegs.

Quan la nova instal·lació estigui finalitzada, es restablirà completament la normalitat en el servei.

L’Ajuntament d’Utiel agraeix públicament a la família Martínez Sendra Busutil, propietària del pou privat ubicat al paratge de la Sínia, la cessió de l’ús d’aquesta instal·lació. Així mateix, reconeix la tasca de treballadors i empreses en la resolució d’aquesta incidència i agraeix a la ciutadania la col·laboració i comprensió mostrada davant d’una situació adversa com la soferta durant aquests últims dies.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*