Esports de Bunyol i el CFS Sporting Bunyol fan costat al Club Futbol Sala Siete Aguas i anima a la participació d’aquesta pràctica esportiva

Post també disponible en: Castellano

L’edil buñolense, Manuel Sierra, anima a la pràctica de futbol sala apuntant-se per a l’equip Sènior 1a Regional. Utilitzaran els pavellons de Buñol i Siete Aguas per a entrenaments i competicions de manera alterna. 
“D’aquesta manera pretenem que la pràctica del futbol sala federat en la nostra localitat”, destaca l’edil Sierra. Antonio Medina, membre de la Junta Directiva que està coordinant un nou equipe sènior a Siete Aguas confirma que en l’actualitat tenen un equip Sènior per a disputar partits en 1a Regional, però els falten jugadors, “així que per això ens vam posar en contacte amb la Regidoria d’Esports de Buñol perquè a través de la seua col·laboració es pogueren apuntar buñolenses aficionats al futbol sala”.

Medina assegura que els entrenaments setmanals de l’equip s’organitzaran perquè setmanes alternes es produïsquen en els pavellons esportius de Siete Aguas i de Buñol, igual que els partits. Els entrenaments arranquen aquesta setmana per a poder començar la competició de lliga a ple rendiment. “Tots els aficionats a aquest esport, que el practiquen o l’hagen practicat que estiguen interessats a formar part d’aquest equip poden posar-se en contacte a través del 617 51 79 04 o a través de les xarxes socials buscant Club Futbol Sala Siete Aguas”, assevera el coordinador d’aquest equip i membre de la Junta Directiva d’aquest club. 

També Medina agraeix la implicació de la Regidoria d’Esports i del seu regidor a secundar des del primer moment aquest projecte. Manuel Sierra, juntament amb el Club Futbol Sala CFS Sporting Buñol, animen a la participació de tots els amants d’aquest esport per a aconseguir que el futbol sala en la localitat torne a estar federat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*