Esquerra Unida d’Algemesí organitza, amb la col·laboració del col·lectiu Podem, un debat al que s’aborda la problemàtica de l’accés a l’habitatge

Post també disponible en: Castellano

El Exconseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, participa al debat en Algemesí

El Exconseller i Dr. Rubén Martínez Dalmau, expert en Dret, professor titular de Dret Constitucional al Departament de Dret Constitucional i Ciència Política de la Universitat de València, ha estat convidat pel col·lectiu Esquerra Unida d’Algemesí a una ponència que se celebrarà el proper dijous dia 3 de febrer, a les 19:30 al Saló d’Actes del Casino Lliberal d’Algemesí en un acte anomenat “Habitatge Assequible?”.

Este acte estarà presentat per Anna Tormos, assessora del grup municipal, i moderat per Tony Cooper, cocreador “d’Algemesí al Debat”, expert a l’àmbit de l’associacionisme i integrant del partit.

El Dr. Dalmau explicarà quines polítiques s’han dut a terme per tal de garantir aquest dret constitucional, quinessónlesmésdifícilsdedurendavant,ocómpotafectarelpoderdels lobbies a l’hora de limitar el dret d’accés a l’habitatge. Al debat també s’abordarà la problemàtica de la gentrificació ocasionada per la segregació habitacional que es pateix a Algemesí, la quantitat de pisos buits, la qual contrasta amb l’alta demanda de lloguers, el preu dels lloguers, la impossibilitat dels i les joves que treballen i volen emancipar-se, així com d’altres qüestions que es vulguen plantejar al torn de paraula que es cedirà al públic.

Aquest acte, que ha estat organitzat per EU d’Algemesí, ha comptat amb la col·laboració del col·lectiu Podem, amb el que es prepara una confluència.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*