Esquerra Unida de Bunyol realitza aquest dimarts el seu míting per les elecions municipals i Europees

El próximo martes 21 de Mayo, a las 19,30 y en la Plaza de Layana EUPV realizará el mitin para las elecciones municipales y europeas.
Logotipo de Esquerra Unida del País Valencià.

Post també disponible en: Castellano

Martes 21 de Mayo, a las 19,30 h. Plaza de Layana.
Dimarts 21 de Maig, a les 19,30 h. Plaça de Layana.

El proper dimarts 21 de Maig, a les 19,30 ia la Plaça de Layana EUPV realitzarà el míting per a les eleccions municipals i europees.

En el míting intervindran:

CHIMO MASMANO RUIZ, coordinador local d’EUPV de Bunyol. Candidat a regidor a la llista d’EU Seguim Adelante.

ALBA QUESADA, regidor d’EU de Santa Pola i candidata a diputada del Parlament Europeu.

ROSER MESTRE, Diputada comunista per EUPV al Congrés dels Diputats.

RAFA PÉREZ, Cap de llista d’EU i candidat a l’alcaldia de Bunyol.

EU va ser la llista d’esquerres més votada en les eleccions municipals de 2015 i es presenta a les municipals d’aquest mes amb la intenció de revalidar el lideratge de l’esquerra a Buñol i aconseguir ser la llista més votada entre tots els partits que es presenten a nivell local a les eleccions del proper diumenge 26 de Mai. EU es presenta a les eleccions amb una candidatura jove, amb renovació, experiència política municipal envers la participació ciutadana FER EL BUNYOL QUE TU VOLS.

També presenta EU als seus candidates i candidats a Europa per construir l’Europa del treball i dels drets ciutadans i Alba Quesada és la candidata valenciana disposada a participar en la construcció d’aquesta Unió Europea que trenqui amb les polítiques neoliberals i del capital que tant sacrifici i dany s’està produint a la majoria europea treballadora per la seva orientació neoliberal i de dretes, per construir la nova UE del benviure basada en els drets i llibertats de la ciutadania.

EU convida a assistir a les veïnes i veïns de Bunyol al míting de dimarts 21 a la Plaça de Layana. Pel Bunyol que tu vols, per l’Europa que tu vols.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*