Estudiants de l’IES Oleana de Requena presenten en directe el dron social que han construït

Post també disponible en: Castellano

Estudiants de primària i secundària de la Comunitat Valenciana presenten els seus projectes finals d’innovació educativa, dins d’una activitat integrada en la Nit Mediterrània de les Investigadores Mednight 2021. Un gran esdeveniment en línia on podran seguir-se en directe totes les propostes finals dels 3 projectes educatius que han desenvolupat al llarg del curs acadèmic en els seus centres i que pretenen potenciar la Ciència Mediterrània en algunes d’aquestes àrees: Geologíay diversitat; Mar i contaminació; Clima i energies netes; Dieta i alimentació; Vida i salut; Història i Patrimoni; Científiques pioneres i Futur.


Es tracta de MOMO, La Fira Aèria i Programa la teua obra. Tres iniciativas ideadas i dirigides pel Caleidoscopio, un dels 13 partners que conformen el Consorci de Mednight 2021.


D’aquesta manera, el matí del 17 de juny es va celebrar l’esdeveniment en directe dels centres de secundària, mentre que el divendres 18 de juny ha sigut el torn per als centres de primària.


L’esdeveniment pot veure’s en la web de Mednight 2021 i està presentat i dirigit per la coneguda monologuista, Raquel Sastre. Guionista de programes com a Òrbita Laika o El Formiguer.

Aquesta dijous els estudiants de 1r de Batxiller de l’IES Oleana han presentat el seu projecte de dron que han realitzat al llarg del curs acadèmic dins del projecte d’innovació La Fira Aèria. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*