Èxit de ‘Nostres gents’ en les seues primeres quatre emissions en l’estudi de la ràdio municipal de Bunyol”

Post també disponible en: Castellano

Salvador Espert, artista faller amb una dilatada i reeixida carrera serà el proper protagonista de ‘Les nostres gents’ de Ràdio Bunyol TV. Amb ell es repassarà la seua carrera, els seus records i una trajectòria lligada a el món festiu, no només amb les falles, també amb altres celebracions fent decorats o carrosses, per exemple.

‘Les nostres gents’, el programa de Ràdio Bunyol TV que cada mes entrevista a il·lustres bunyolers i bunyoleres ja ha collit grans èxits amb els seus quatre primers lliuraments.

Una finestra oberta al món que ha permès donar a conèixer a les persones darrere de la seua figura pública d’una manera més íntima aprofundint en la seua trajectòria

La primera protagonista que va inaugurar el programa al mes de juliol va ser l’escriptora bunyolera Emi Zanón. Entusiasta i optimista va destacar aquesta faceta com a focus principal per arribar a les persones i transmetre’ls el seu sentiment de positivitat. Va al·legar que efectivament “l’actitud és determinant” i ens va convidar a llegir les seves obres per conèixer la seva visió transcendental de la vida com a fil conductor de les seues novel·les.

A l’agost va arribar a plató de Ràdio Bunyol el que va ser precisament el seu precursor, Alejandro Agustina, portaveu de Votem Bunyol en la passada legislatura. A través de la seua entrevista vam poder conèixer la seva part més humana i la seua passió per la comunicació.

Jesús Perelló també va visitar el nostre programa. Músic buñolero i director de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Godelleta va aprofundir en la trajectòria familiar de músics que el van precedir en la professió i la seua marxa al llarg de la nostra comarca.
I l’últim dels nostres convidats fins a la data i seguint amb la tònica musical ha estat Juan Carrascosa, un dels nostres músics més internacionals i també amb una llarga tradició familiar en l’amor a la música.

I després d’aquesta collita d’èxits i interès en els nostres artistes i il·lustres personatges que han portat el nom de Bunyol fora de les nostres fronteres, seguirem aprofundint en l’essència de ‘La nostra gent’.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*