Ferevin 2018 obre les seves portes oficialmente a Requena

La Fira Requenense del Vi exposarà els millors vins de la comarca fins al proper diumenge 26 d'agost.
La Fira Requenense del Vi exposarà els millors vins de la comarca fins al proper diumenge 26 d'agost.
La Fira Requenense del Vi exposarà els millors vins de la comarca fins al proper diumenge 26 d'agost.
La Fira Requenense del Vi exposarà els millors vins de la comarca fins al proper diumenge 26 d’agost.

La XXVIII Fira Requenense del Vi (FEREVIN) ha obert les seves portes avui amb una vintena de cellers que, fins diumenge que ve, s’exposen els millors vins i caves de la zona, emparats per la Denominació d’Origen Utiel-Requena.

Els cellers que participen en Ferevin 2018 són Celler Sebiran, Celler Serra Nord, Cellers Carlos Presó, Cellers Coviñas, Cellers Cova, Cellers Fuso, Cellers La Vuitena, Cellers Murviedro, Cellers Rebollar Ernesto Presó, Cellers Utielanas des de 1927, Turó Gallina, Domini de la Vega, Latorre Cellers, Unió Vinícola de l’Est, Vora de Estenas – Vi de Pagament, Vereda Real, Vinícola Requenense, Vins i Sabors Ecològics, Vinya Boval i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Utiel-Requena.

En l’acte d’inauguració s’ha parlat de la importància que té FEREVIN com un punt de trobada dels vins que es produeixen a la DO Utiel-Requena, així com del treball que s’està realitzant per superar les expectatives edició rere edició. FEREVIN manté la seva qualitat i es renova cada any.

L’horari de la Fira serà dijous, divendres i dissabte de 11.00 a 15.00 hores i de 19.00 a 22.00 hores. Diumenge de 11.00 a 15.00 hores. Els productes exposats es poden degustar mitjançant l’adquisició de bons-degustació. Hi ha dos tipus de bons: el primer inclou vuit degustacions, una ampolla d’aigua i una copa de vi per vuit euros, i el segon, amb un preu més reduït de cinc euros, inclou quatre degustacions, una ampolla d’aigua i una copa de vi.

El dia de la cloenda, a les 14 hores, es realitzarà un sorteig entre tots els resguards de tiquets que hagin estat dipositats en una urna situada a l’estand d’informació de la fira. El premi consistirà en l’estada d’un cap de setmana a un dels cellers associades.

ENTREGA DE PREMIS

Durant l’acte d’inauguració s’han lliurat els premis del III Concurs de Vins. Els guardons han recaigut en productes d’Unió Vinícola de l’Est, Morvedre, Serra Nord, Coviñas i Latorre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*