Flamenc i cinema per a tancar la programació d’abril a Xest

Post també disponible en: Castellano

Maig arrancarà amb un nou programa d’activitats a l’aire lliure, emmarcades en el cicle Música a la primavera

Ahir van finalitzar les activitats culturals programades en el teatre Liceu amb l’espectacle de flamenc “A contra corrent” i la projecció de la pel·lícula Wonder Woman 1984. A partir de maig, l’agenda cultural de Cheste contempla espectacles a l’aire lliure en diferents espais de la localitat. 

“La setmana que ve iniciem la nova programació trimestral amb el cicle Música a la primavera i moltes més propostes culturals que se succeiran fins a juliol. L’agenda es va repartir ahir per totes les cases i també estarà disponible en la web i en les xarxes socials municipals. Intentarem que totes les actuacions es realitzen en l’exterior, concretament en les places Doctor Cajal, de l’Ermita, II República i al Parc de la Lomiquia, sempre que el temps ho permeta i que la situació de pandèmia continue com fins al moment, en què Cheste està a zero contagis”, anunciava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “Fins ara hem fet un esforç seleccionant espectacles de gran qualitat i estrenes cinematogràfiques i continuarem mantenint el llistó alt al maig, juny i juliol; amb el desig que el públic s’emocione i gaudi de cada actuació i que s’oblide per un moment dels problemes que ens acompanyen en el dia a dia”.

A contra corrent

El teatre Liceu va acollir dissabte passat, 24 d’abril, als músics i ballarins que van acompanyar a la cantaora Alba María en un espectacle titulat “A contra corrent”, on es combinava el flamenc fusió, el pop i la rumba.

Tant la pròpia artista, Alba María, com la regidora, Mª Ángeles Llorente, van dedicar unes paraules al públic per a agrair la seua aposta per una cultura segura. “Han sigut mesos molt durs per a les persones que ens dediquem al món de l’espectacle i hem de celebrar la volta a les taules, el fet que l’Ajuntament ens haja portat ací hui i el suport de la gent que ens acompanya des del públic”, apuntava la cantaora.

La regidora també va subratllar el bon fer de l’equip tècnic municipal que fa possible l’organització i gestió dels esdeveniments. “Cal destacar el treball que estan realitzant les tècniques municipals perquè tots els actes es duguen a terme; així com la col·laboració permanent de Pilar Roselló, amb totes les seues aportacions al programa. També vull agrair l’ajuda dels becaris i becàries que ens reben a les portes del teatre, als acomodadors i acomodadores i a l’equip tècnic que lidera Octavio amb gran professionalitat, fent-lo tot molt fàcil”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*