Fotogaleria: Bunyol ja té vencedors dels tres tornejos de raqueta de les festes

Buñol ya tiene vencedores de los tres torneos de raqueta de las fiestas.
Buñol ya tiene vencedores de los tres torneos de raqueta de las fiestas.

Post també disponible en: Castellano

Buñol ya tiene vencedores de los tres torneos de raqueta de las fiestas.
Bunyol ja té vencedors dels tres tornejos de raqueta de les festes.

El Poliesportiu del Planell de Bunyol va acollir aquest dilluns les finals dels tres tornejos d’esports de raqueta organitzats des de la regidoria d’Esports amb motiu de les festes del municipi.

En tennis es va disputar la tercera edició del Torneig Super Tie-Breaks, en què vuit esportistes van jugar una fase inicial de grups per després passar a les eliminatòries, en una modalitat en la qual cada partit es juga a un joc a 10 punts amb diferència de dos per al guanyador.

La final la van disputar Santi Sisterna i José Campillo, quedant guanyador Santi Sisternas.

Pàdel

La Copa de Pàdel es va disputar des del 29 de juliol al 19 d’agost a la seva quarta edició, i ha comptat amb 16 parelles participants. Un cop disputada la primera ronda de vuitens de final, les parelles eliminades van passar a formar part del quadre de consolació, i la resta es va jugar el títol.

La final la van guanyar Edu García i Carlos Sáez, els qui es van imposar a Paco Galarza i José Vicente Conca per un 6-1 i 6-3.

En el quadre de consolació van guanyar la final Eduardo García i José Valentí, a l’imposar-se per 6-2 i 6-4 a Tomás Serrano i Ricardo Salazar.

Frontó

En la modalitat de frontó el trofeu arriba el seu quarantè sisena edició, amb el que s’acosta al mig segle d’història.

En el campionat masculí han participat parelles de tota la Comunitat Valenciana, sortint guanyadors Juan García i JM Blanes, de Xest, que es van imposar a la final a Àngel Sánchez i Tonet, en una final ajustada que va necessitar d’un tercer set. Pel que fa als esportistes locals, el millor classificat va ser Emilio Tamarit, en quart lloc.

En el quadre femení Inés Giménez i Virginia van ser les guanyadores en una final molt ajustada, davant de les torrentines Amparo i Carla.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*