Fotogalería: El Club Handbol Bunyol es presenta davant la seua afició amb més de 100 jugadores i jugadors

Post també disponible en: Castellano

L’acte va tindre lloc dissabte passat en el Pavelló «Pablo Cusí Sierra» de «El Planell»

Tard de moltes emocions la del dissabte en el Pavelló «Pablo Cusí Sierra» de «El Planell». El Club Handbol Bunyol, després de dos anys sense poder fer-lo, va poder presentar als seus equips davant l’afició. Una afició -pares, mares, àvies, avis…- que va abarrotar el pavelló per a veure als més de 100 jugadores i jugadors que van saltar a la pista.

El pavelló es va preparar per a la gran ocasió amb un gran equip de música, una torre de focus, més focus que formaven un corredor i fins i tot una màquina de fum. Els primers a eixir van ser els més xicotets i xicotetes. Els que s’acaben d’incorporar al món de l’handbol. Les xiquetes i xiquets dels Col·legis Cervantes i Sant Lluís i que es formen en les activitats extraescolars. Malgrat que encara són molt xicotets, no els falta il·lusió per a aprendre el que els ensenyen Alba Nuévalos i José Santos.

Com a novetat enguany el club ha recuperat l’equip benjamí, però a causa del torneig de mini-handball i als jugadors que van eixir d’ell, l’entitat s’ha vist obligada a fer dos equips. Entre els dos conjunts estem parlant de 21 xiquetes i xiquets, entrenats per Alba Nuévalos, Javier Vallés, David Ortiz i Maurici Bordó. El següent a saltar al terreny de joc va ser l’equip aleví, que també compta amb noves incorporacions i estan dirigits per Alejandro Mesa. Un altre conjunt que també compta amb nous jugadors, és l’infantil, que a més enguany compta amb novetats en la banqueta. A José Manuel Vallés, s ela uneixen Manuel Martínez i tot un veterà i ex jugador del club, Sergio Herrero «Garrofera».

Després va ser torn per al cadet entrenat per Javier Espert i més tard, per a la sensació de la vesprada: l’equip femení. Les xiques han tornat a entrenar enguany sota les ordres d’una nova incorporació al club, Marta Conejo, que també ajuda en l’equip juvenil. Per al club és molt important recuperar l’equip femení, que de moment està entrenant per a entrar en competició la pròxima temporada. Això sí, cadascuna de les xiques va alçar l’aplaudiment unànime de la graderia dissabte passat.

Finalment, l’equip juvenil, dirigit per Tito Wilson Suris Moscardó i el sènior, sota els ordes de Víctor Galarza i Pedro Vallés. Aquests dos equips han començat la temporada amb molt bons resultats i amb bones sensacions. I com no, un club no és res sense una bona Junta Directiva, en la qual trobem a l’etern tresorer, Venancio Galarza, però també a enormes dones com Belén, Conchi, Víctor, Pedro, Abel, Carol, Ulisses i Jose.

Una vegada tots els equips estaven sobre el camp, va ser el moment dels parlaments. L’edil d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, Manuel Sierra qui va agrair «la labor del club en temps tan complicats i va animar a les jugadores i jugadors a continuar practicant un esport que està donant moltes alegries a la localitat i que passeja el nom de Bunyol per tota la Comunitat Valenciana». Després, torn del president. Pedro Vallés va donar les gràcies «a totes aqueixes famílies que en temps complicats han seguit al costat del club i han continuat portant a les seues filles i fills a practicar handbol. A més, va recordar, veient la gent que hi havia en les graderies, que l’handbol continua unint famílies i continua sent el nexe d’unió entre diverses generacions de jugadors i ex jugadors».

Finalment, l’equip sènior va disputar el seu partit de lliga davant el Torrent, que va acabar amb derrota per als buñolenses per 26 a 28.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*