Comença la huitena temporada de Cinefórum a Xest

Post també disponible en: Castellano

Aquest divendres, 29 de setembre, comença una nova temporada del cicle de cinefórum, que ja suma 8 edicions a la seua esquena. Com és habitual, aquesta activitat, impulsada per la regidoria de Cultura, tindrà lloc els últims divendres de cada mes, excepte excepcions, a les 19.00 en el saló polivalent de la biblioteca municipal. 
Un any més el cinefórum compta amb la coordinació de Pilar Roselló i segueix la dinàmica de les temporades anteriors. Les pel·lícules seran presentades i contextualitzades per una persona vinculada amb la temàtica a abordar durant la sessió; posteriorment, es donarà pas al visionat de la cinta i, en finalitzar, es proposarà a les persones assistents participar en un breu col·loqui.
Tal com expliquen des de l’organització, per a la programació s’han seleccionat títols de diferents estils i temàtiques, tenint com a premissa que siguen un punt de partida per a reflexionar sobre diferents temes.
Per a començar la temporada, el 29 de setembre, divendres, es projectarà Una raó brillant, de Yvan Attal, a les 19.00 en el saló polivalent de la biblioteca. La pel·lícula, que va comptar amb 3 nominacions als Premis César, compte la història de Neïla Salah i Pierre Mazard, una jove de l’extraradi parisenc que somia amb ser advocada, i un professor d’universitat polèmic; tots dos hauran de ser capaços de superar els seus propis prejudicis durant la preparació d’un concurs de debat nacional. El cinefórum continuarà amb la passada de The farevell, el 27 d’octubre; El triomf, programada per a l’1 de desembre; Un món a la seua mesura, el 29 de desembre; Belfast, el 27 de gener de 2023; Mil vegades bona nit, el 23 de febrer; Papicha, somnis de llibertat, el 22 de març; The quiet girl, que serà el 26 d’abril, i Els gira-sols silvestres, que tancarà el cicle el 31 de maig.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*