Joves de Benaguasil participen en la segona activitat del projecte europeu Girls4Tech

Post també disponible en: Castellano

El projecte es duu a terme a través d’un consorci format pels ajuntaments de Benaguasil, Puçol i Albal, juntament amb Finnova.

Girls4Tech és una oportunitat de desenvolupament local liderada per la joventut, des de la innovació i la tecnologia.

Un grup de joves de batxiller de l’IES Benaguasil han participat en Albal en la jornada “Innovant en equip” en el marc del projecte europeu Girls4Tech, finançat pel programa Erasmus+.

Al costat d’alumnes dels municipis d’Albal i Puçol, i experts de Finnova en tecnologia i fons europeus, les joves han desenvolupat les seues idees i propostes a través de la identificació dels reptes als quals s’enfronten i aportat solucions basades en la innovació i la tecnologia. Posteriorment han participat en un taller sobre la creació d’una App que els permeta incorporar la tecnologia en les seues propostes.

L’acte d’inauguració de la jornada ha comptat amb la participació del regidor de l’Ajuntament de Benaguasil i director general de Diversitat, Stephane Soriano, de l’alcalde d’Alba, Jose Miguel Ferris i del regidor de Fons Europeus de Puçol, Carlos Esteve.

La pròxima trobada es realitzarà a Puçol per a determinar al grup guanyador que realitzarà un viatge a Brussel·les per a conéixer de primera mà les institucions europees, poder presentar allí el seu projecte i conéixer el funcionament de la UE.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*