L’Eliana viu un dia històric amb l’eixida de La Volta Ciclista

Centenares de personas se congregaron en la Avenida de las Cortes Valencianas para disfrutar de un día lleno de deporte y actividades
Centenares de personas se congregaron en la Avenida de las Cortes Valencianas para disfrutar de un día lleno de deporte y actividades

Post també disponible en: Castellano

Centenares de personas se congregaron en la Avenida de las Cortes Valencianas para disfrutar de un día lleno de deporte y actividades
Centenars de persones es van congregar a l’Avinguda de les Corts Valencianes per gaudir d’un dia ple d’esport i activitats

El passat dimecres 28 d’agost,  l’Eliana va viure l’esdeveniment esportiu més important de la seua historia. L’eixida de la 5ena etapa de La Volta Ciclista a Espanya es va portar a terme a la localitat a les 12:45 hores del migdia i va finalitzar a l’Alt de Javalambre cap a les 17:35 hores.

Des de les 8 hores del matí, els carrers del municipi van començar a rebre treballadors, forces de l’estat, autoritats i voluntaris que s’encarregarien de deixar preparat el gran esdeveniment en les millors condicions possibles.  

A les 10:30 hores, dos hores abans de l’eixida oficial, l’Avinguda de les Corts Valencianes es va omplir de gom a gom amb l’arribada de la caravana de La Volta. Centenars de veïns i veïnes, seguidors d’altres localitats i fanàtics de diferents països van poder gaudir d’un matí ple d’activitats al municipi elianer.

Durant les hores prèvies a l’eixida, tots els presents van poder entretindre’s acostant-se als estands publicitaris de les diferents empreses, així com gaudir d’activitats d’animació que alguns patrocinadors van preparar. A més, alguns afortunats van tenir l’oportunitat de compartir els minuts previs a l’eixida amb els protagonistes de la carrera. 

Una vegada l’alcalde va tallar la cinta que donava inici a la 5ena l’etapa de La Volta, els ciclistes van realitzar un recorregut controlat des de l’Avinguda de les Corts Valencianes número 2. Els corredors van travessar els carrers de la localitat fins arribar al punt d’eixida oficial del “pelotó”, situat a l’Avinguda de la Pobla de Vallbona, a l’altura de l’Avinguda del Recreo.

Els ciclistes van escalar més de 2.000 metres acumulats en 165 quilòmetres entre la localitat del Camp de Túria i l’Observatori Atrofísic de Javalambre (a Terol), situat a 1.950 metres d’altitud. D’aquesta forma, l’etapa es convertia en la primera amb final en alt d’aquesta edició de La Volta, la victoria de la qual va quedar en mans del ciclista espanyol Ángel Madrazo.

L’Eliana, un municipi amb experiència en l’organització de grans esdeveniments esportius, va viure un dia històric que quedarà per sempre en la memòria de tots els que van estar presents.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*