La policia local i la Guàrdia Civil intervenen en una festa il·legal en el terme de Vilamarxant

Post també disponible en: Castellano

La policia local de Vilamarxant i la Guàrdia Civil han tingut molta faena durant l’últim cap de setmana, ja que han hagut d’intervindre una festa il·legal que s’estava produint el dissabte i perseguir un cotxe que es va saltar intencionadament un control policial el diumenge.

Durant la nit del dissabte, la policia local i la Guàrdia Civil van haver d’actuar en una festa que s’estava produint en l’àrea recreativa de la Pedrera del Rei i on els assistents no estaven respectant les restriccions imposades per a frenar la pandèmia provocada per la COVID-19.

Els participants en la festa il·legal estaven consumint begudes alcohòliques, no respectaven les normes per a evitar la propagació del virus i es van saltar deliberadament l’horari de toc de queda decretat.

Davant estes infraccions, unitats de tots dos cossos de seguretat van intervindre per a clausurar la festa i van acabar interceptant a un dels infractors. La resta van fugir de la zona recreativa per a evitar ser identificats.

Mentrestant, el diumenge per la vesprada, la Guàrdia Civil i la policia local van perseguir un vehicle que va evitar intencionadament un control policial situat en la CV-50 a l’entrada al municipi. Els infractors, que van posar en perill als agents del control, es van donar a la fuga, encara que van ser interceptats després d’una persecució per la zona del Parc Natural del Túria.

Després de la persecució, dos dels acompanyants van ser interceptats en abandonar el cotxe, mentre que el conductor va ser identificat i es va comprovar que no tenia permís de circulació. El vehicle, per part seua, circulava sense segur i sense la inspecció tècnica obligatòria.

Ciro Ferrer, regidor de Seguretat Ciutadana, ha lloat l’excel·lent treball realitzat per les forces de seguretat: “Volem felicitar tant la policia local com a la Guàrdia Civil pel seu gran esforç i dedicació en un cap de setmana tan complicat com aquest en el qual han hagut d’intervindre una festa i perseguir un cotxe que s’havia saltat un control”.

“Hem de posar molt d’èmfasi en la importància de continuar respectant les normes per a acabar com més prompte millor amb la crisi sanitària que ens afecta a tots. Sabem que estan sent moments durs, però és necessari fer un esforç per a evitar que la COVID-19 continue marcant el nostre dia a dia”, ha afegit el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*