Fotogaleria: el conservatori de Bunyol realitza les seues audicions del segon trimestre en streaming a través del seu canal de YouTube

Post també disponible en: Castellano

El Conservatori de Música de Bunyol va portar aquests dies, del 10 al 16 de març, les seues audicions del segon trimestre en la sala d’actes del centre en dues sessions. Es va fer per streaming en directe a través del seu canal de YouTube.

Les audicions es van fer en dues sessions, a les 17h i les 18,30h. Van comptar amb la participació de les especialitats de Contrabaix, Saxofon, Fagot, Trompeta, Trompa, Trombó, Tuba, Flauta, Clarinet, Piano, Piano complementari, i Música de Cambra.

Igual que al desembre, totes les audicions van ser sense públic i es van retransmetre per streaming en directe.

Des del centre asseguraven a la fi de la setmana passada que esperen reprendre prompte les moltes activitats acostumades a realitzar en tots els seus formats, i que tots puguem gaudir-lo sense restriccions.

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura i de Conservatori de l’Ajuntament de Buñol, recorda que davant la situació actual que vivim pel Covid 19 no s’hagen pogut realitzar les audicions tan necessàries per a l’alumnat amb públic, “però per a compensar aquesta situació, des del Conservatori de Bunyol, s’ha apostat per la realització de les mateixes en línia. Com ja realitzem el passat curs amb el Ciber Festival s’ha optat per utilitzar les noves tecnologias i els diferents canals de difusió. Perquè aquestes audicions puguen arribar a tota la ciutadania i especialment als familiars dels vertaders protagonistes, que són els alumnes/as del Conservatori”, finalitza Pallás.

El regidor responsable d’aquesta àrea en el Consistori bunyolense afirma que aquesta modalitat En línia ha arribat per a quedar-se i que dóna la possibilitat que tant alumnes com familiars puguen gaudir de l’experiència i veure i escoltar aquestes audicions des de qualsevol lloc del món. 

Bernat Fabra, director d’aquest centre musical professional bunyolense, va confirmar en els Serveis Informatius de Ràdio Buñol TV aquest mateix matí, que el resultat d’aquestes audicions ha sigut molt positiu tant per als alumnes com per als seus familiars. “Ara amb tots els vídeos també els docents podem disposar de recursos per a poder avaluar les audicions i millorar aspectes. A més els familiars han respost molt bé perquè permet que qualsevol familiar o amic puga veure-ho no sols en directe sinó també en qualsevol moment que ho desitge perquè tot queda guardat en el nostre canal de YouTube”.

Fabra va finalitzar confirmant que la setmana vinent el Conservatori reprendrà les classes presencials de fins a 12 alumnes, “i que després de Setmana Santa es reprendran les classes de Banda Simfònica, amb la previsió que en els pròxims mesos i després de finalitzar l’últim trimestre es duguen a terme concerts de les seues formacions bandístiques”, va sentenciar el director d’aquest centre educatiu.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*