Fotogaleria: El PSOE de Bunyol presenta la seua candidatura a l’Ajuntament que encapçala Juncal Carrascosa

Junccal Carrascosa contó con el apoyo de Pedro Rodríguez y de Rebeco Torró.
Junccal Carrascosa contó con el apoyo de Pedro Rodríguez y de Rebeco Torró.

Post també disponible en: Castellano

La candidatura que lidera Juncal Carrascosa contó con el apoyo de Pedro Rodríguez y de Rebeco Torró.
La candidatura que lidera Jonquera Carrascosa va comptar amb el suport de Pedro Rodríguez i de Isard Torró.

Com ja ha avançat tucomarca.com en la seva edició en paper, l’agrupació local del PSPV-PSOE de Bunyol ha presentat aquest dimecres a la tarda als integrants de la seva candidatura a l’Ajuntament de Buñol que encapçala Juncal Carrascosa.

La sala El Mercat de la localitat ha estat l’espai triat per a desenvolupar l’acte, dins de la campanya electoral de les eleccions autonòmiques i generals En la presentació han acompanyat Juncal Carrascosa al faristol Rebeca Torró, diputada provincial; i Pedro Rodríguez, president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, candidats al Congrés i al Senat, respectivament. Tots ells han incidit durant les seves intervencions en «la necessitat que el vot progressista es concentri al PSOE per evitar l’arribada de la ultradreta a les institucions».

Paral·lelament, des del PSOE buñolense han informat que «reunions amb diferents associacions, cursos de formació dels integrants de la candidatura i avanç en el programa electoral, marquen les primeres setmanes de la campanya de les eleccions autonòmiques i generals del PSOE de Bunyol».

«El PSPV-PSOE de Bunyol està aprofitant aquesta campanya de les eleccions autonòmiques i generals, per enfortir el grup que representarà els socialistes per mitjà de la candidatura municipal en les pròximes eleccions del 26 de maig, és per això que els membres de la mateixa estan participant en diferents reunions amb col·lectius de la localitat, per recollir les seves inquietuds i valorar incloure-les en el seu programa electoral. Associació d’Empresaris i Autònoms, Associació del Parkinson o el Comitè d’Empresa de la cimentera, són algunes de les reunions mantingudes fins al moment, tenint programades per aquesta setmana altres, com amb l’Associació de Hateros-Vendes o amb la direcció de l’Associació democràtica Provincial de Jubilats i Pensionistes. A més de amb tots aquests grups, també es mantindran altres, amb les que ja s’han entaulat contactes i queda per tancar les dates.

Durant aquests dies, també s’ha dut a terme un curs per interventors i apoderats, veient que són molts els que representaran al partit del puny i la rosa per primera vegada en uns comicis, en aquesta comesa. El curs va ser impartit per Héctor Cortés, membre de la candidatura del PSOE de Peníscola ».

Acte central de Ximo Puig

En el mateix ordre de coses, des del PSPV-PSOE de Bunyol han informat que aquest divendres 26, Ximo Puig i Pere Sánchez, celebraran el seu acte central de campanya a València, en concret des del Parc Central. L’acte serà a les 20,30 hores pel que està previst que surti un autobús gratuït des de Bunyol a les 18,30 hores.

«Per apuntar-se al bus, només cal posar-se en contacte amb qualsevol membre de la candidatura municipal o per mitjà del correu sumamospropuestaspsoebunol@gmail.com, abans de divendres», segons han informat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*