Fotogalería: el tradicional concurs de paelles de Bunyol congrega a prop 3.000 persones en l’Avinguda Guzmán Cárcel

Post també disponible en: Castellano

Quasi 3.000 persones s’han reunit entorn dels calders aquest dilluns a la vesprada-nit en el tradicional concurs de paelles de la Fira i Festes de Bunyol. “Un èxit total per en nombre de tiquets venuts, 248, més els de la comissió i amb el muntatge de taulers per a 2.500 persones”, segons paraules del regidor de Festes, Sergio Galarza.

Tant l’Avinguda Guzmán Cárcel durant el cuinat de les paelles, com l’Avinguda de la Música van estar abarrotats de gent amb ganes de degustar aqueixes paelles cuites en companyia d’amics o familiars.

L’Ajuntament de Bunyol ha decidit enguany canviar la ubicació dels taulers i cadires per als comensals, passants del col·legi Sant Lluís a contigua Avinguda de la Música que a més va comptar amb una discomóvil i l’actuació de l’orquestra La Cinquena Nota que va fer les delícies de tots els assistents, especialment dels més bailongos; amb una barra que han tornat a gestionar els propietaris dels bars de copes de Bunyol. 

Durant la vetlada l’alcaldessa, Virginia Sanz, el regidor de Fira i Festes, Sergio Galarza, i la Reina de la Fira i Festes, Celeste Agustina, van fer lliurament del premi a les tres millors paelles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*