Fotogaleria: jornada de neteja del riu per «El voluntariat verd» a Buñol

Jornada de limpieza Del Río Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Aquest passat dissabte s’ha realitzat la jornada de neteja del riu Bunyol, organitzada per l’àrea de Polítiques Ecològiques i Salut, «si bé ha estat en una àrea molt reduïda, la que va del parc de Sant Lluís a la baixada de la piscina, també és veritat que ha donat per omplir un camió de residus de tota mena, des de plàstics de tota mena a electrodomèstics i restes d’obra », com han informat des de l’organització.

«És objectiu d’aquesta àrea de l’ajuntament, conscienciar la població de la importància de mantenir el nostre entorn net, no només per estètica sinó també per qüestions de salubritat i per evitar l’acumulació de residus», han afegit.

«Recordar que hi ha un servei de recollida d’estris que es realitza dues vegades per setmana, i que hi ha un punt net, que s’instal·la a l’estació per a aparells elèctrics, piles i electrodomèstics més petits i que a més desgrava del rebut de reciclatge. Això, fins a la posada en marxa de l’Ecoparc ».

«Hem sortit satisfets de la feina feta i de la participació del” voluntariat verd “, sempre disposat a donar part del seu temps a la comunitat, per mantenir i cuidar el seu entorn», han afegit des de l’organització, que han avançat que aquesta és « una primera fase d’actuacions que s’aniran realitzant al riu i en altres llocs ».

L’àrea de Polítiques Ecològiques i Salut ha volgut «agrair a tots els que han participat en aquesta iniciativa i a les entitats privades com El Candao i altres, facilitant armilles, sacs i guants de forma desinteressada».

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*