Bunyol celebrarà aquest diumenge 23 la Nit de Sant Joan a la qual es proclamarà la Reina de la Fira i Festes 2019

El próximo domingo a partir de las 22,00 h. en el parque de Borrunes.
El próximo domingo a partir de las 22,00 h. en el parque de Borrunes.

Post també disponible en: Castellano

El próximo domingo a partir de las 22,00 h. en el parque de Borrunes.
El proper diumenge a partir de les 22,00 h. al parc de Borrunes.

Com és tradicional, el parc de Borrunes de Bunyol acull aquest diumenge 23 la celebració de la Nit de Sant Joan a la localitat.

Prèvia a la revetlla, i com ja és costum, a partir de les 22,00 h. es realitzarà un sopar de pa i porta al recinte de Borrunes organitzada per l’Associació d’Empresaris i Comerciants en col·laboració amb la Falla Bunyol Poble, els que portaran la barra en aquesta ocasió, i amb la inestimable col·laboració de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Buñol.

Després del sopar començarà la revetlla de la màgica nit de Sant Joan, allí es realitzarà la proclamació de la qual va representar al municipi de Bunyol com a Reina de la Fira i Festes per a aquest any 2019, la jove Carmen Marzo Belda, acompanyada de la seva cort d’honor que també serà anunciada en la celebració i de la seva antecessora en el regnat, Pepa Sierra Tamarit.

Amenitzarà la nit la Macro Disco Mòbil Finito amb música de ball fins que el cos aguanti.

També es realitzarà la tradicional rifa en la qual es repartiran nombrosos regals per als guanyadors del sorteig, entre ells diversos pernils, lots de vi, una bicicleta BMX i passis per al camió de la Tomatina 2019.

L’edil de Festes, Rafa Pérez i l’alcaldessa, Juncal Carrascosa, seran els encarregats de donar la benvinguda tant a la jove protagonista com als que formaran part de la seua cort d’honor. Serà a l’agost quan la Reina i la seva cort tornin a adquirir protagonisme durant l’acte de presentació a l’auditori a l’aire lliure i que marcarà l’inici del cicle festiu d’estiu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*