Tot preparat per a la Cursa Popular 10K Caixa Xest – Galesa

Todo preparado para la Carrera Popular 10K Caja Cheste - Galesa
Todo preparado para la Carrera Popular 10K Caja Cheste - Galesa

Post també disponible en: Castellano

Todo preparado para la Carrera Popular 10K Caja Cheste - Galesa
Tot preparat per a la Cursa Popular 10K Caixa Xest – Galesa

Diumenge que ve, 30 de juny, a les 9 hores, les regidories d’Esport i Joventut de l’Ajuntament de Xest organitzen al costat de la Caixa Rural de Xest i Galesa, l’esperada Cursa Popular 10K Caixa Xest – Galesa. La línia de sortida i d’arribada se situarà a la Plaça Doctor Cajal, davant de l’edifici de la Caixa Rural. La cursa, que tindrà un recorregut de 10.000 metres, estarà supervisada pels i les membres de l’organització, voluntaris i voluntàries, Protecció Civil i per control informàtic dut a terme per Top Run.

La inscripció dels i les corredors locals serà gratuïta, prèvia acreditació. Podran inscriure omplint un formulari a les oficines municipals o mitjançant el correu electrònic deportecheste@gmail.com, amb la informació següent: nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon, correu electrònic, talla de samarreta i club de procedència. Pel que fa als i les corredors que no resideixen a la localitat, la inscripció tindrà un cost de 5 euros (1 euro de cada inscripció serà donat a l’Associació Contra el Càncer de Xest), fins al dijous 27 de juny; fora de termini, el cost serà de 10 euros. Les inscripcions es poden fer on-line, a través del web www.toprun.es i el pagament es realitzarà per TPV. En el cas que les persones interessades vulguen fer la inscripció de forma presencial, podran fer-ho a la botiga Corremón (Mestre Rodrigo 37, 46015 València).

Es repartiran diversos premis als tres primers i primeres de la prova general, la prova reina i als tres primers equips masculins i femenins. En total els premis ascendeixen a 3.000 euros en metàl·lic. A més, en finalitzar la cursa s’oferirà un servei de massatge gratuït a la zona d’arribada i els i les participants podran gaudir de fruita i orxata per recuperar forces. També es farà entrega d’una samarreta tècnica i de la borsa de corredor. L’organització de la cursa posarà a disposició dels i les participants un servei de dutxes, al Pavelló Cobert Municipal i un servei de guarda roba a l’Ajuntament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*