Sis caps de setmana de carreres per tancar la temporada del Circuit Ricardo Tormo

Jorge Martin gana el Gran Premio 2017 en Moto2.
Jorge Martin gana el Gran Premio 2017 en Moto2.
Jorge Martin gana el Gran Premio 2017 en Moto2.
Jorge Martin gana el Gran Premio 2017 en Moto2.

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà un total de sis caps de setmana de carreres per tancar la temporada 2018.Automovilismo, motociclisme, curses populars i una infinitat d’activitats elevaran l’índex d’activitat al voltant del 90 per cent dels dies.

L’estrella del calendari del Circuit Ricardo Tormo arribarà aquesta temporada més tard que mai, el 18 de novembre al mundial de motociclisme finalitzarà a Xest en el vintè Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. Els pilots de Moto3, Moto2 i MotoGP tancaran la temporada i només dos dies després els pilots de la categoria reina estrenaran les motos de 2019 al Circuit.

Jorge Lorenzo sobre l’Honda, el nou equip de Yamaha, l’estrena de Joan Mir amb la Suzuki, l’arribada de Francesco Bagnaia i Miguel Oliveira a MotoGP, totes les novetats tindran l’Circuit Ricardo Tormo com a escenari.

Abans, en un parell de setmanes, arribarà la penúltima cita del RFME Campionat d’Espanya Cetelem de Velocitat, amb deu categories en marxa i els joves pilots del Bressol de Campions entre les millors promeses de les dues rodes.

Així mateix, el 23 de setembre se celebrarà la sisena i última cita de MotoDes velocitat.

Una setmana després del Gran Premi, com ja és tradició, se celebrarà la prova que tanca el calendari internacional de motociclisme. El FIM CEV Repsol decidirà els campions del mundial júnior de Moto3 i del Campionat d’Europa de Moto2 i l’European Talent Cup a Xest els dies 24 i 25 de novembre.

L’1 de desembre arribarà el torn dels milers d’apassionats per les carreres d’obstacles. Una carrera èpica i inoblidable que tots els aficionats a les curses populars haurien de tractar de completar almenys una vegada, la Spartan Race, que per segon any consecutiu ha triat les instal·lacions del Circuit per la seva única cita al territori valencià.

Finalment, el 16 de desembre se celebrarà el Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana, que a més de convocar curses de les federacions d’automobilisme d’Aragó i Navarra.

El Circuit no per

A més dels caps de setmana de carreres, l’activitat no cessa. Entrenaments d’equips mundialistes de motos, presentacions de nous models, activitats comercials i proves d’equips de quatre rodes completen el calendari al setembre.

A l’octubre l’activitat es divideix en jornades de tandes per a motociclistes particulars, entrenaments col·lectius de campionats internacionals, presentacions de motos, activitats de l’escola de conducció i del recentment creat Centre de Tecnificació Esportiva del Circuit i altres proves.

A més del Gran Premi i el FIM CEV Repsol, al novembre hi haurà temps per a entrenaments de l’Fórmula 3 i de diferents categories de motociclisme abans i després de les carreres.

Desembre tornarà a ser un dels mesos amb major ocupació, amb els habituals entrenaments en què els joves pilots d’automobilisme proven en diferents equips de Fórmula 3, Fórmula 4 i altres categories de formació. A més, hi haurà tandes populars, clubs de motociclisme i diferents activitats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*