Fotogalería: Khalid El Hissouf guanya la XIV edició del gran fons de Turís memorial Raimon Soria

Fondo Raimon Soria 2019.
Fondo Raimon Soria 2019.

Post també disponible en: Castellano

El Gran Fons de Turís memorial Raimon Soria és la festa de l’atletisme a la localitat. Més de cinc-cents corredors i corredores inscrits entre totes les categories son testimoni de què la primera prova del IX Circuit Ribera del Xúquer és indispensable.En esta XIV edició els i les participants hagueren d’enfrontar-se al vent i al fred encara que això no va impedir que tots finalitzaren els 16 km de què consta la prova (8,5 km la carrera d’iniciació) amb moments per a l’emoció com l ‘entrada a meta del pare de Raimon Soria que enguany s’atreví a recórrer el trajecte al qual dóna nom el seu fill. O el corredor que formaren els i les participants per a deixar passar als integrants de Per ells, amics del discapacitat, envoltats d’aplaudiments i mostres d’estima.

En la categoria absoluta el vencedor va ser Khalid El Hissouf, del Caixa Rural Algemesí, amb un temps de 52:44. En segon i tercer lloc van quedar Luís Félix Martínez Gómez, del Serrano Club de Atletismo, i Borja Añón Blasco, del CD Metaesport, amb 54:22 i 56:00 respectivament. Les tres primeres fèmines a arribar a meta van ser Carmen Martinez Ferragud, del Caixa Rural Algemesi, amb 01:08:02; Sandra Pla Sanchis, del Caixa Rural Algemesí, amb 01:08:59; i Roser Manosa Lopez, C.a. L´Eliana Running amb 01:11:02

En l’apartat local Jaime Lozano Benavent va ser el primer amb una gran actuació que li va permetre quedar cinqué de la general amb 56:55. Jesús Quiles Guaita i Isaac Tarín Cases, amb 58:41 i 01:03:11 van copar el podi masculí mentre que en el femení ho van fer María Domingo Lozano, del Marjana Chiva, amb 01:17:10; Alba Vidrier Quiles, del Sanus Vitae Team amb 01:34:40 i Cristina Carcel Cortés, del Triesport Turis, amb 01:35:54. Per equips el vencedor fou el Caixa Rural Algemesí, tant en modalitat masculina com femenina, seguit de Richysporteam i Llops Manuel.

L’alcalde de Turís aprofità l’entrega de trofeus per a destacar “la importància que ha adquirit esta prova esportiva, que és tot un referent a la nostra localitat” i agrair a la col·laboració del Club Triesport de Turís que s’encarrega de l’estupenda organització així com entitats i col·laboradors sense els quals no seria possible com Caixa Turís, Policia Local, Protecció Civil, voluntaris, patrocinadors… Sense oblidar a la gent en els carrers animant i, per descomptat, a la presència un any més de la família de Raimon Soria”.

La present edició, igual que l’any passat, ha tingut un caliu benèfic, ja que es donava un euro per corredor o corredora destinat a la lluita contra el càncer. La regidora de Benestar Social i Presidenta de la Junta Local contra el càncer, Núria Montero, va recollir el taló simbòlic per 556 euros.

Totes les classificacions, tan individuals com per equips, poden consultar-se en la web de Cronorunner.

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*